Chaps volí na reklamy na Jízdních řádech IDOS opět Mafru

středa, 7. srpna 2024, 15:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Prodej reklamy na Jízdních řádech IDOS bude i nadále zajišťovat společnost Mafra. 

Ilustrační foto, zdroj: DPP

Ilustrační foto, zdroj: DPP

Společnost Chaps, která stojí za produktem Jízdní řády IDOS, jehož webovou verzi využívá téměř 2,2 milionu reálných uživatelů měsíčně generujících přes 80 milionů zobrazení, oznámila výsledky výběrového řízení na nového partnera pro prodej reklamního prostoru. Vítězem se stala mediální skupina Mafra.

„Po důkladném procesu výběru jsme dospěli k závěru, že Mafra je i nadále nejlepší volbou pro efektivní využití našeho reklamního prostoru a posílení pozice našeho produktu na trhu,“ říká Lukasz Kryński, jednatel společnosti Chaps.

Spolupráce se bude týkat webu i mobilní aplikace Jízdní řády IDOS. Mobilní aplikaci měsíčně využívá 1,7 milionu reálných uživatelů, kteří si zobrazí přes 200 milionů stránek. Dle měření portálu NetMonitor se jedná o největší oficiálně měřenou českou aplikaci dominující domácímu trhu.

„Pro společnost Chaps jsme realizovali vícekolové výběrové řízení, jehož výsledkem se stal partner, který nabídl nejlepší podmínky pro další spolupráci, a to ve více než třiceti hodnocených kritériích,“ dodává Lukáš Marek, partner společnosti Addvery.

Výběrové řízení se týkalo i slovenského portálu Cestovné poriadky CP.sk, které vyhrála společnost Mafra Slovakia.

-stk-