CNN International zahájí na platformě Max i v Česku

středa, 28. srpna 2024, 16:15 Aktuality, TV MediaGuru

Videoplatforma Max nabídne od 29. srpna nepřetržitý živý přenos zpravodajství CNN International v Česku a na Slovensku a i v dalších zemích.

Zdroj: Warner Bros. Discovery

Zdroj: Warner Bros. Discovery

Streamovací platforma Max, společnosti Warner Bros. Discovery, bude od 29. srpna nabízet nepřetržité zpravodajství díky spuštění živého vysílání kanálu CNN International ve 22 evropských zemích v Česku, na Slovensku, Španělsku, severských zemích, Belgii, Nizozemsku a dalších zemí střední a východní Evropy. Tento krok navazuje na předchozí spuštění CNN International na Maxu ve Francii a Polsku v červnu.

CNN International přichází na Max v Evropě v době, kdy se pozornost celého světa obrací k letošním prezidentským volbám v USA.

Den před volbami, tedy 5. listopadu budou moci předplatitelé Maxu sledovat vývoj posledních týdnů závodu o Bílý dům. Patří sem i zpravodajství z prezidentské debaty ABC News mezi bývalým prezidentem Donaldem Trumpem a viceprezidentkou Kamalou Harris, kterou bude 11. září v 03.00 hodin středoevropského času v Evropě simultánně vysílat CNN International a opakovat v 08.00 a 20.00 hodin.

Kromě americké politiky přináší CNN International i mezinárodní zpravodajství spolu s nabídkou pořadů z oblasti obchodu, cestování, technologií a životního stylu ze všech koutů světa.

Max je dostupný v 65 zemích a teritoriích po celém světě v USA, Latinské Americe, Karibiku a Evropě. V klíčových zemích jihovýchodní Asie se Max objeví později v tomto roce.

-mav-