Coca-Cola uvádí novinku bez cukru se značkou Oreo

čtvrtek, 15. srpna 2024, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Coca-Cola se spojila se značkou Oreo, společně přicházejí s limitovanou edicí Coca-Cola Oreo Zero Sugar. 

Klíčový vizuál k podpoře nové limitované edice Coca-Cola Oreo Zero Sugar, zdroj: Coca-Cola

Klíčový vizuál k podpoře nové limitované edice Coca-Cola Oreo Zero Sugar, zdroj: Coca-Cola

Coca-Cola se spojuje se značkou sušenek Oreo a v limitované edici představují nápoj Coca-Cola Oreo Zero Sugar. 

„Nechali jsme se inspirovat pevnými přátelstvími mezi lidmi po celém světě a chtěli jsme pro náš ikonický nápoj Coca-Cola také najít nejlepšího kamaráda,“ vysvětluje záměr obou značek Mária Drotárová, senior marketing manažerka Coca-Cola pro ČR a SK, s tím, že limitovaná edice Coca-Cola Oreo Zero Sugar bude k dispozici na českém trhu od začátku září pouze po omezenou dobu

K této limitované edici si navíc značky ve spolupráci se Spotify připravily hudební zážitek. Naskenováním QR kódu na PET lahvích a plechovkách z limitované edice se spotřebitelé dostanou na stránky www.coca-cola.cz, kde na ně bude čekat „bestie experience“ a „bestie mode“, který jim umožní synchronizovat hudební preference s kamarády přes Spotify.

Služba bude navíc dostupná i pro uživatele Spotify Free. Po připojení k účtu Spotify se uživatelům otevře soubor otázek, pomocí kterých zjistí, zda a jak se jejich hudební vkus shoduje s preferencemi jejich nejlepších kamarádů. Na základě toho pak Spotify vygeneruje seznam skladeb, který si „besties“ budou moci společně poslechnout.

-stk-