Deník N přijde s pátečním magazínem, reaguje na konec Pátku LN

středa, 14. srpna 2024, 17:15 Tisk MediaGuru

Deník N rozšiřuje své tištěné vydání a k pátečnímu vydání přidá od konce srpna magazínovou přílohu.

Zdroj: Deník N

Zdroj: Deník N

Od pátku 30. srpna zahájí Deník N vydávání tištěného magazínového suplementu. Chce jím oslovit stávající a nové čtenáře, mezi nimi především ty, kteří čtou suplement Pátek LN. Ten na konci srpna vyjde společně s tištěnými Lidovými novinami naposledy

„Touto novinkou reagujeme na zvýšený zájem v souvislosti s ohlášeným koncem tištěných Lidových novin, jejichž čtenáři byli zvyklí právě na páteční magazín a začali se na něj ptát i u nás," uvedl ředitel vydavatelství Deníku N Ján Simkanič. „Je to největší obohacení tištěných novin od doby, kdy jsme je začali vydávat," dodal.

O vydání magazínu se editorsky postarají Irena Hejdová a Hana Mazancová, rozhovory s osobnostmi budou autorsky stát především na Renatě Kalenské a Lence Vrtiškové Nejezchlebové.

Magazín bude vycházet v rozsahu 32 stran a doplní tak 32 novinových stran s víkendovou přílohou Kontext N a kulturní přílohou Live!. Přinese velké profilové rozhovory se známými osobnostmi, články z oblasti životního stylu, kulturní tipy týdne, televizní program, křížovku, sudoku a další zajímavosti. Magazín bude vložený do pátečních tištěných novin a bude samostatně neprodejný.

Stávající předplatitelé Deníku N obdrží páteční suplement automaticky. V prodeji na stánku bude společně s Deníkem N od pátku do neděle.

Deník N zároveň nabízí novým předplatitelům dočasně zvýhodněnou cenovou nabídku předplatného s pátečním magazínem.

Mediální skupina Mafra, která na konci srpna ukončí vydávání tištěných Lidových novin, přistoupila i ke změnám magazínových příloh. Zatímco Pátek LN končí, sobotní příloha Orientace se od září stane součástí sobotního vydání deníku Mladá fronta Dnes. Také magazín Esprit zůstane zachován a bude vkládán do MF Dnes. 

-mav-