Do čela slovenského týmu Konektoru nastupuje Kovaľová

pondělí, 12. srpna 2024, 11:30 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Konektor chce upevnit svou pozici na Slovensku, na pozici výkonné ředitelky přichází Kateryna Kovaľová. 

Kateryna Kovaľová, zdroj: Konektor

Kateryna Kovaľová, zdroj: Konektor

Na pozici výkonné ředitelky agentury Konektor na slovenském trhu nastoupila Kateryna Kovaľová. Jejím úkolem je rozvíjet nabídku integrované komunikace novým i stávajícím klientům.

Kateryna Kovaľová má více než 15 let praxe v oblasti komunikace, za svou práci obdržela několik oborových cen Prokop nebo Sabre Award. Zkušenosti má z agentur, řídila také komunikaci Ministerstva vnitra SR. 

„Konektor má na Slovensku všechny předpoklady pro růst a upevnění pozice,“ říká Kateryna Kovaľová, Managing Director Konektor SK. Původně česká agentura Konektor má na slovenské PR scéně díky více než 17 letému fungování stabilní pozici a díky tomu nabízí firmám plnohodnotné zastoupení v obou zemích. Ke klíčovým klientům, které Konektor zastupuje v Česku i na Slovensku, patří Stock, AMC Networks International, Oriflame nebo Sony Playstation.

„Posílení slovenského týmu odráží naši snahu využít synergii mezi českou a slovenskou pobočku a rozvíjet nabídku služeb pro společné klienty. Chceme být nejlepší agenturou nejen v kreativitě, ale i v efektivitě a servisu. Jsem rád, že se Kateryna stala součástí Konektoru. Přináší dlouholeté zkušenosti i novou energii pro realizaci projektů,” dodává Jaroslav Duroň, Partner agentury Konektor. 

-stk-