Foktová a Kohout přišli do strategického týmu VML

čtvrtek, 15. srpna 2024, 13:55 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Tým stratégů v agentuře VML, vedený Kristýnou Ochvatovou, rozšiřuje svůj záběr o know-how v dalších disciplínách budování a řízení značek.

Zuzana Foktová a Pavel Kohout, zdroj: VML

Zuzana Foktová a Pavel Kohout, zdroj: VML

Do strategického týmu VML nastoupil na pozici Brand & Customer Experience Strategist Pavel Kohout. Novou tváří je také Zuzana Foktová, která doplnila tým se strategickou a obsahovou expertizou na poli digitálního marketingu a sociálních sítí na pozici Strategic Planner .

„Doplnění strategického týmu o Pavla a Zuzanu je zhmotněním naší propozice VML jako největší komunikační agentury na trhu, která dokáže nabídnout tu správnou sadu kompetencí pro budování moderních značek. Svět značek je velmi komplexní a obsahuje celou šíři specializací – naším úkolem je tyto jednotlivé oblasti propojovat,“ uvedla Kristýna Ochvatová, Chief Strategy Officer VML.

Pavel Kohout do strategického týmu VML přináší zkušenosti s tvorbou strategie značek, praktickým využitím zákaznických výzkumů a dat, problematikou CRM a datovou analytikou ve službách marketingu. Poslední tři roky působil jako Growth & Retention Manager v Air Bank, kde měl na starosti péči o zákaznickou bázi a loajalitu. Tři roky také působil v české a dubajské pobočce poradenské společnosti KPMG, kde zodpovídal za projekty založené na pokročilé datové analytice pro klienty zejména z finančního, bankovního a maloobchodního odvětví.

Zuzana Foktová do VML nastupuje na pozici Strategic Planner. Posledních pět let získávala zkušenosti se strategií a řízením komunikace v digitálním prostředí, komunikačními audity i produkcí obsahu v agenturách Bistro Social (Dentsu) a Be Social. Podílela se například na strategii a komunikaci pro neziskovou organizaci Koridor UA, značku ciderů Strongbow nebo výrobce vybavení pro dům a zahradu Gardena.

Ve strategickém týmu dále působí jako Strategic Planner Tereza Košťálková, která se zaměřuje na inkluzi v reklamě a nové příležitosti pro značky, jako je např. gaming – podílela se na gamingové strategii pro Českou spořitelnu a strategicky tyto kampaně řídí. Brand Strategy Planner Filip Truhlář tým doplňuje zkušenosti se stavěním nových značek, rebrandingem i nastavováním brand experience.

-mav-