France 24 je nově dostupná v Rakuten TV i pro české diváky

pátek, 16. srpna 2024, 09:50 Aktuality, TV MediaGuru

Mezinárodní zpravodajská stanice France 24 rozšiřuje svou přítomnost na digitálních platformách a od 33. týdne je k dispozici jako FAST kanál i v Rakuten TV.

Vysílání zpravodajské televize France 24. Repro foto: autor

Vysílání zpravodajské televize France 24. Repro foto: autor

Rakuten TV je streamovací služba, která nabízí škálu filmů, seriálů a televizních kanálů, a to včetně bezplatných možností. Služba je dostupná na různých zařízeních, od chytrých televizí až po mobilní telefony, a její nabídka zahrnuje jak placené, tak i bezplatné kanály financované z reklamy. Zařazení France 24 do nabídky Rakuten TV přináší českým divákům možnost sledovat nejnovější události z celého světa v reálném čase, což posiluje jejich přístup k mezinárodnímu zpravodajství.

Tento krok navazuje na nedávné spuštění prvního FAST (Free Ad-Supported Streaming TV) kanálu France 24 na Samsung TV Plus (služba není v Česku dostupná), což ukazuje na rostoucí trend zpřístupňování obsahu zdarma v rámci digitálních platforem. Přítomnost France 24 v Rakuten TV nejen rozšiřuje dosah stanice, ale také zvyšuje její konkurenceschopnost v oblasti globálního zpravodajství. Stanice je v Česku také k dispozici v nabídkách placených služeb i na satelitu.

-lukpol-

Rakuten TV: Hledáme partnery také pro Česko

středa 29. května 2024