Garnier spouští kampaň „Probuď svoje svěží já“

úterý, 6. srpna 2024, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Novou kampaní „Probuď svoje svěží já“ chce Garnier oslovit především mileniály. Využívá citace zákaznic i výsledky výzkumu spokojenosti. 

Zdroj: Garnier / L'Oréal

Zdroj: Garnier / L'Oréal

Garnier v pondělí 5. srpna startuje novou reklamní kampaň „Probuď svoje svěží já“ na podporu řady micelárních vod. Značka z portfolia společnosti L'Oréal chce komunikací oslovit především pro mladou cílovou skupinu, tzv. mileniály, pro které je efektivní čištění pleti relevantní.

Kreativní zpracování nové kampaně připravila komunikační skupina Publicis Groupe, se kterou značka spolupracuje dlouhodobě. Samotné natáčení a focení pak zajistil její interní produkční tým. Režie se ujala dvojice Novák & Nguyen. Kampaň vizuálně akcentuje „Green beauty“, což je dlouhodobý závazek značky Garnier k udržitelnosti a boji proti zbytečnému plýtvání.

„Pro klienta Garnier připravujeme čím dál více lokálních kampaní. Tentokrát jsme se pustili do ‚osvěžení’ komunikace micelárních vod. Společně s režisérským duem Novák & Nguyen jsme se rozhodli pro osvěžující casting v podobě dvojčat a svěží střihovou skladbu, kterou jsme se snažili odlišit od ostatních globálních spotů,“ říká za Publicis Groupe copywriterka Hana Kašáková.

-stk-