Komunikaci firmy Aramark povede Petr Benda

pondělí, 19. srpna 2024, 12:10 Aktuality, Lidé, PR, Marketing MediaGuru

Novým ředitelem pro lidské zdroje a komunikaci společnosti Aramark se stal Petr Benda. 

Petr Benda, zdroj: Aramark

Petr Benda, zdroj: Aramark

Společnost Aramark, poskytovatel firemního stravování, pozměnila strukturu vedení. Dosavadní marketingový ředitel Petr Benda pro Českou republiku zastává nově vytvořenou kombinovanou pozici Ředitele pro lidské zdroje a komunikaci.

„Petr Benda je klíčovým členem našeho týmu vedení od roku 2019, zodpovědným za úspěšné zavedení marketingových a komunikačních strategií napříč naším obchodním portfoliem. V posledních letech také působil jako vedoucí core-teamu ve Škoda Auto,“ uvádí Vladimír Staněk, generální ředitel společnosti Aramark.

Výše uvedená změna byla plánována několik měsíců. Štíhlejší struktura generálního ředitelství a kombinace těchto dvou oblast má vést k větší podpoře zaměstnanců, středisek a růstu společnosti. „Chceme se zaměřit na interní komunikaci a komunikaci ve společnosti obecně, využít propojení s marketingovým oddělením pro podporu kampaní a náborů zaměstnanců a zaměřit se na employer branding,“ říká Petr Benda.

V pozici HR team leadera bude s Bendou spolupracovat Lenka Všetečková, která bude nadále odpovědná za vedení HR administrativy, odměňování, benefity a právní oblast HR.

-stk-