Koncert Taylor Swift: The Eras Tour je v bezplatném vysílání

sobota, 10. srpna 2024, 15:05 Aktuality, TV MediaGuru

Fanoušci Taylor Swift mohou v rakouské televizi ORF1 zhlédnout koncertní film „Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor's Version)“ v sobotu od 21:45.

Scéna z koncertního filmu „Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor's Version)“. Foto: Disney

Scéna z koncertního filmu „Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor's Version)“. Foto: Disney

Koncertní film „Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor's Version)“, který rakouská ORF zařazuje po zrušených koncertech ve Vídni, mohou sledovat i čeští diváci, a to díky tomu, že ORF1 je součástí nabídky některých placených televizí, i když pouze ve standardním rozlišení. Jedná se například o služby Magenta TV, Nej.cz nebo SledováníTV. Program je k dispozici také v nabídce bezplatného pozemního vysílání z Rakouska. Verze ve full HD rozlišení je součástí nabídky kódované televize simpliTV.

Původně plánované koncerty Taylor Swift, které měly proběhnout tento týden, byly zrušeny poté, co rakouské bezpečnostní složky odhalily plán na teroristický útok. Při domovních prohlídkách u hlavního podezřelého, který měl údajně vazby na organizaci Islámský stát, byly nalezeny chemické látky a další materiály, které měly být použity při útoku. 

V sobotu večer ve 21:45 mají Swifties možnost vidět svou oblíbenou zpěvačku alespoň prostřednictvím obrazovky. ORF1 mimořádně zařadila do svého programu koncertní film, který zachycuje atmosféru nedávné tour a přináší největší hity Taylor Swift v živém provedení. Speciální poděkování patří podle rakouské veřejnoprávní televize ORF streamingové platformě Disney+, která umožnila tento  televizní přenos. Zde je koncertní film k dispozici dokonce s UHD rozlišením a zvukem Dolby Atmos.

-lukpol-

Taylor Swift: Eras Tour bude na Disney+ od půlky března

čtvrtek 8. února 2024