LFA spouští placený streaming všech zápasů druhé fotbalové ligy

čtvrtek, 22. srpna 2024, 17:00 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

LFA zpřístupní fanouškům všechny zápasy Chance Národní Ligy na online platformě. První měsíc budou k vidění za jednu korunu, poté za 149 Kč měsíčně.

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Od nadcházejícího víkendu (24.8.-25.8.) bude možné sledovat přímé přenosy ze všech zápasů Chance Národní Ligy (2. fotbalová liga). Ligová fotbalová asociace (LFA) spustí speciální platformu, kde budou vysílány zápasy, které se neobjeví v rámci daného kola na obrazovkách České televizi nebo SportyTV. Tato novinka je podle LFA součástí strategie LFA na podporu a zviditelnění druhé nejvyšší fotbalové soutěže.

„Český profesionální fotbal od této sezony pracuje s výrazně vyššími finančními prostředky, které chce Ligová fotbalová asociace investovat nejenom do rozvoje nejvyšší domácí soutěže, ale také do progresu a zviditelnění druhé ligy. To je jeden z cílů, který jsme si pro tento ročník na LFA stanovili,“ řekl obchodní a marketingový ředitel LFA Daniel Hajný.

Platforma bude dostupná na odkaze www.chnliga.tv. První měsíc bude stát symbolickou 1 Kč, poté bude k dispozici za 149 Kč měsíčně. Při celosezónním předplatném bude pro registrované připravena sleva.

V této sezoně měli doposud fanoušci možnost sledovat dva až tři přenosy na televizních obrazovkách České televize nebo SportyTV. Ligová fotbalová asociace ale od začátku ročníku pracovala na tom, aby bylo fanouškům k dispozici vysílání i zbylých duelů. Proto se LFA rozhodla investovat více než 10 milionů korun do projektu, který zajistí streamy v kvalitě minimálně na tři kamery a platformu, na které vše poběží.

Vedle přímých přenosů LFA představila v posledních dnech i další novinky na podporu a propagaci druhé nejvyšší domácí soutěže. Na webu a sociálních sítích Chance Národní Ligy jsou od minulého týdne k dispozici všechny sestřihy z odehraných utkání. LFA také ve spolupráci s generálním partnerem společností Chance oceňuje každých pět kol nejlepší brankáře v rámci ankety Chance Keeper.

-mav-