Lifestylové klienty Graylingu povede Martina Ježková

čtvrtek, 22. srpna 2024, 10:35 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Od srpna vede Martina Ježková v Graylingu tým PR konzultantů, který zodpovídá zejména za lifestylové klienty. 

Martina Ježková, zdroj: Grayling

Martina Ježková, zdroj: Grayling

Do pozice Senior PR konzultanta agentury Grayling byla povýšena Martina Ježková. Od srpna vede tým PR konzultantů, který zodpovídá zejména za  lifestylové klienty a také za komunikaci na sociálních sítích.

„Martina má dlouholeté zkušenosti zejména v oblasti FMCG a s vedením velkých integrovaných kampaní mezinárodních klientů. Nastoupila k nám na začátku roku a za tu krátkou dobu se ukázala nejen jako velký profesionál a kreativní talent, ale i jako empatický a motivující team leader. Její posun do seniorní pozice byl tedy přirozeným krokem v rozvoji týmu,”  říká Kristýna Hájková, Head of PR českého Graylingu. 

Martina Ježková v agentuře řídí tým, který má na starosti komunikaci lifestylově orientovaných značek, jejíž součástí je navrhování kreativních konceptů a komunikace s influencery. Tým pracuje například pro módní řetezec Primark, společnost Tetra Pak, projekt Mumdoo nebo evropskou iniciativu Europe in Bloom. 

Ježková dříve působila v agentuře AMI Communications, kde vedla komunikaci pro Wrigley a Unilever. Poté se přesunula do státní správy – na Ministerstvu práce a sociální věcí měla na starosti projekty Evropské unie a snažila se přiblížit veřejnosti oblast náhradní rodinné péče. 

-stk-