Liga mistrů UEFA zůstává zdarma i v ZDF

neděle, 1. září 2024, 07:40 Aktuality, TV MediaGuru

Druhá německá veřejnoprávní televize prodloužilo vysílací práva na Ligu mistrů UEFA až do sezóny 2026/27. ZDF je v Česku dostupná několika způsoby.

Logo nejvyšší evropské fotbalové soutěže

Logo nejvyšší evropské fotbalové soutěže

Německá veřejnoprávní televize ZDF v úterý oznámila, že prodloužila smlouvu na vysílací práva pro Ligu mistrů UEFA do roku 2027. Ze sousedních zemí tak následuje polskou TVP, která stejný výsledek oznámila pouze pro následující ročník. V rámci této dohody bude ZDF nadále vysílat přímé přenosy vybraných zápasů a poskytovat souhrnné sestřihy nejzajímavějších momentů ze všech utkání. Stanice se bude soustředit logicky zejména na vysílání zápasů německých týmů.

Tato smlouva potvrzuje závazek ZDF poskytovat kvalitní sportovní obsah a posiluje její pozici jako jednoho z hlavních vysílatelů sportovních událostí v Německu. Spolupráce mezi ZDF a UEFA zajistí, že diváci budou mít přístup k nejlepším evropským fotbalovým zážitkům přímo ze svých obývacích pokojů. Kromě přímých přenosů bude ZDF také nabízet rozsáhlé analýzy a rozhovory s hráči a trenéry. V Česku je program k dispozici v nabídkách vybraných operátorů, volně ze satelitu Astra 19,2 i přeshraničním příjmem DVB-T2.

-lukpol-

Liga mistrů UEFA bude zdarma k vidění na polské TVP

úterý 27. srpna 2024