Luxusní elektroniku Loewe v Česku zastupuje BaSys CS

neděle, 25. srpna 2024, 07:25 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Distribuci německé značky luxusní elektroniky Loewe na českém a slovenském trhu přebírá BaSys CS. 

Zdroj: Loewe

Zdroj: Loewe

Německá značka luxusní spotřební elektroniky Loewe obnovuje partnerství se společností BaSys CS, která se vrací do pozice výhradního distributora pro český a slovenský trh. V průběhu druhé poloviny srpna budou produkty značky, včetně nové řady We. by Loewe, dostupné v obou zemích u vybraných prodejců.    

„Obnovené partnerství obou společností má za cíl optimalizovat dostupnost produktů Loewe na obou trzích a zajistit, aby se naše prémiové produkty dostaly k náročným zákazníkům prostřednictvím specializovaných a pravidelně kvalitně školených certifikovaných prodejců,” uvádí Andreas Höfner, viceprezident společnosti Loewe pro globální prodej.  

„Společnost BaSys, jako přední distributor profesionálních i spotřebitelských audio produktů z oblasti audiovizuální techniky hledala partnera, který by náročným zákazníkům v České republice i na Slovensku nabídl komplexní ekosystém nejkvalitnějších AV produktů,” sdělil Martin Cakl, generální ředitel společnosti BaSys CS

V květnu Loewe oficiálně oznámila informaci o novém ambasadorovi, kterým je fotbalová hvězda Kylian Mbappé, a u příležitosti této spolupráce uvedla bluetooth reproduktor We. Hear Pro. Kromě toho u vybraných modelů televizorů přechází značka na používání OLED TV panelů Meta 2.0.

-stk-