Magenta TV překročila hranici 270 tisíc zákazníků

čtvrtek, 8. srpna 2024, 13:25 Aktuality, TV MediaGuru

Placená televizní služba operátora T-Mobile měla na konci prvního pololetí letošního roku 272 tisíc zákazníků. Společnost o tom informovala v rámci hospodářských výsledků.

Placená televize operátora T-Mobile. Foto: T-Mobile

Placená televize operátora T-Mobile. Foto: T-Mobile

Magenta TV patří vedle O2 TV, Vodafone TV a Skylinku mezi největší hráče na poli placené televize v České republice. Služba pomalu, ale trvale roste. Na konci loňského roku měl operátor T-Mobile 266 tisíc zákazníků své televizní platformy, o čtvrt roku později necelých 270 tisíc a aktuálně, respektive ke konci prvního pololetí, jich má 272 tisíc. Firma nabízí svým zákazníkům placenou televizi ve dvou verzích – internetové a satelitní, přičemž nejvyužívanější je první varianta.

Co se v Magenta TV za období prvního pololetí mj. stalo? Zákazníci si několik měsíců počkali na zařazení tematických kanálů Nova Sport 5 a Nova Sport 6 zaměřené zejména na formuli 1 a závody MotoGP. Operátor je zpřístupnil začátkem června. V nabídce se dále objevily například Premier Sport 3 s přenosy ATP a Premier Sport 4 s Oktagon MMA. Zaměření na sportovního fanouška potvrdilo v dubnu i zařazení nové stanice Sporty TV. Významnou novinkou bylo rozšíření televizní služby do multimediálních center Apple TV.

-lukpol-