Nová agentura Bbrands se zaměřuje na lokální značky

středa, 14. srpna 2024, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nová česká agentura Bbrands chce pomáhat lokálním značkám s propagací. 

Barbora Procházková a Barbora Štípa, zdroj: Bbrands

Barbora Procházková a Barbora Štípa, zdroj: Bbrands

Na trhu vznikla nová agentura Bbrands, jež cílí na lokální značky. Pomáhá jim s nastavením marketingových aktivit, u dlouhodobých projektů pak se znovu nastartováním stagnujícího byznysu. Mezi její klienty patří například doplňky stravy WeCare, česká sklářská značka Sklove či módní návrhářka Tatiana Kovaříková

„Při nastavování marketingových strategií uplatňujeme nabyté znalosti z práce v korporátu, které transformujeme a přizpůsobujeme menším byznysům,“ komentuje zakladatelka agentury Bbrands Barbora Štípa, která se rozhodla opustit zaměstnání u velké firmy a podat pomocnou ruku lokálním značkám. 

Agentura nabízí kompletní online marketingové služby, jež zahrnují vytvoření marketingové i komunikační strategie, návrh vizuální identity, stavbu webových stránek a e-shopů, spuštění či dlouhodobou správu sociálních sítí, online reklamní kampaně nebo analytiku. 

„Nic nevyvíjíme naslepo. Všechny naše návrhy jsou vždy opřené nejen o roky zkušeností, ale především o datové analýzy. Každého klienta chceme nejprve důkladně poznat a pochopit jeho aktuální situaci i budoucí cíle, teprve potom mu můžeme radit a hledat nové příležitosti šité na míru,“ popisuje Barbora Štípa

Mezi klienty BBrands se řadí například české doplňky stravy WeCare, kde agentura pomáhala se samotným uvedením značky, definováním marketingové strategie a nadále udává její dlouhodobý směr. Velkou část marketingových aktivit od strategie, PR, influenceringu, kreativního konceptu až po správu kampaní zastřešila Bbrands také pro Mams, která vyrábí nealkoholické bublinky. Nyní pracují na jejich návratu, který se uskuteční v brzké době. Agenturu si také vybrala Tatiana Kovaříková, která dnes tvoří pod značkou Tatiana. Pro módní návrhářku vytvořila Bbrands e-shop a rozšířila prvky vizuální identity.

-stk-