Nova na podzim: Záhadné případy, Hell's Kitchen, Bachelor či Taneční

čtvrtek, 8. srpna 2024, 14:55 TV MediaGuru

Televize Nova nasadí do podzimního vysílání několik nových seriálů a pořadů reality show. Program představila na čtvrteční tiskové konferenci.

Taneční, zdroj: TV Nova

Taneční, zdroj: TV Nova

Televize Nova vyšle do podzimního vysílání několik nových pořadů. Patří k nim seriály Záhadné případy a Taneční, gastronomická reality show Hell´s Kitchen, seznamovací reality Bachelor Česko, komediální show Možné je všechno nebo nová řada seriálu Kriminálka Anděl. Pokračuje také seriál Jedna rodina nebo podvečerní Ulice. Podzimní schéma představila Nova na své čtvrteční tiskové konferenci.

Hell's Kitchen Česko přinese kulinářskou soutěž dvou týmů ambiciózních profi kuchařů, kteří se utkají v  gastronomických výzvách. Každý soutěžící bude mít příležitost ukázat své dovednosti, aby se stal kuchařem v restauraci Radka Kašpárka, který je průvodcem nové show. Vysílat se bude ve středu večer.

Novinkou je i reality Bachelor Česko. Českému publiku se poprvé představí formát, který před časem sklidil úspěch na Slovensku pod názvem Ruža pre nevestu. V luxusním sídle na řeckém ostrově Rhodos se bude úspěšný muž snažit najít ideální partnerku mezi skupinou dívek. Průvodkyní pořadu je Zorka Hejnová, která se na podzim vrátí také k moderování nové řady show Love Island.

V improvizační show Možné je všechno! se objeví herci a komici v různých situacích, moderátorem pořadu je Pavel Zedníček. Ten si do každé epizody pozve vždy šest hostů, mezi nimi budou například Ondřej Sokol, Eva Burešová, Marek Taclík, Petra Nesvačilová, Jakub Štáfek, Jitka Čvančarová, Jiří Mádl, Hana Vagnerová, Martin Pechlát a další. Vysílat se bude v sobotu večer.

Hlavní tváří nového osmidílného seriálu Záhadné případy je v roli léčitele Miroslav Donutil, který se snaží „porozumět lidem, jejich potřebám a možná dokáže porozumět i věcem mimo jejich chápání". Vůbec poprvé se před kamerou sejde „donutilovský“ herecký klan – Miroslav, Martin a Sára. Seriál pro TV Nova připravila společnost Bionaut Vratislava Šlajera (Dáma a Král, Odznak Vysočina). Plánován jsou na nedělní večer.

Jitka Ježková a Saša Rašilov tvoří hlavní pár v osmidílném seriálu Taneční režiséra Jiřího Vejdělka. Dřívější úspěšný taneční pár se rozhodl i pro společný život, který ale nevychází podle představ. V seriálu dále hrají Daniela Kolářová, Hana Vagnerová, Dana Batulková nebo Roman Zach. V pozici kreativního producenta za seriálem stojí Matěj Podzimek podepsaný mimo jiné pod trilogií Iveta. Vysílacím dnem je pátek.

Podzimní schéma TV Nova, zdroj: MediaGuru.cz

Podzimní schéma TV Nova, zdroj: MediaGuru.cz

„Letošní rok se pro Novu a naše diváky nese ve znamení oslav třicetiletého výročí od startu vysílání. V tomto slavnostním duchu jsme přistupovali také k přípravě podzimní sezony,“ říká ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská. „Podzim v rámci celé rodiny stanic Novy je rekordně nabitý úplnými novinkami v kombinaci s premiérovými řadami úspěšných programových stálic," dodala.

Detailní informace najdete v materiálu níže.

-mav-