Nova upravuje logo, vrací se k původní grafice

čtvrtek, 8. srpna 2024, 14:45 TV MediaGuru

Televize Nova se úpravou loga vrací ke své původní grafice. Novou grafiku nasazuje od pátku 9. srpna.

Zdroj: TV Nova

Zdroj: TV Nova

Televize Nova upravuje své logo a nasazuje nové identy. „V centru zájmu je nadále náš televizní divák. Od zítřejšího dne nasazujeme nové televizní identy a grafiku. Současnou podobou loga se vracíme ke kořenům," uvedl na tiskové konferenci generální ředitel TV Nova Daniel Grunt. Podle jeho slov je v přípravě také změna grafiky u filmového kanálu Nova Cinema.

Hlavním grafickým prvkem TV Nova se stává tzv. nekonečná smyčka, která tak nahrazuje dosavadní spirálu a bude se prolínat veškerými vizuálními výstupy televize. Podle TV Nova symbolizuje vztah k jejím divákům a to, že je staví do centra svého počínání. Logo se objeví od pátku 9. srpna.

Zdroj: TV Nova

„Naše nová vizuální identita symbolizuje diváky jako vnitřní kruh a Novu jako ten vnější. Pro nás je to zpodobnění naší snahy vytvářet svět zábavy, který se nekonečně točí kolem našeho diváka,“ vysvětluje Jakub Strýček, marketingový ředitel.

Grafickou a konceptuální část zastřešila newyorská agentura Loyalkasper, jež stojí za podobnými projekty například pro Disney +, Paramount +, Peacock či MTV

Historické logo, zdroj: TV Nova

-mav-