O2 TV Sport přinese fotbalový MOL Cup

úterý, 6. srpna 2024, 15:20 Aktuality, TV MediaGuru

Od sezony 2024/2025 se tuzemský fotbalový pohár MOL Cup přesouvá na stanici O2 TV Sport. Přinese více než dvacet přímých přenosů od prvního kola až po finále, a pravidelný televizní magazín.

Studio tematické televize O2 TV Sport. Foto: O2 Czech Republic

Studio tematické televize O2 TV Sport. Foto: O2 Czech Republic

Český fotbalový pohár, MOL Cup, bude vysílat O2 TV. „Rozhodli jsme se investovat do dalšího atraktivního fotbalového obsahu, který ideálně doplní naši unikátní sportovní nabídku. Vedle všech zápasů z Chance Ligy mohou fanoušci nyní sledovat i domácí pohár MOL Cup. Navíc v O2 TV najdou všechny prestižní mezinárodní soutěže, jako jsou Liga mistrů UEFA, Evropská a Konferenční liga UEFA, německá Bundesliga či španělská La Liga,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu společnosti O2.

Do poháru MOL Cup se každou sezonu zapojí téměř 150 klubů z celé republiky.

Vítěz poháru MOL Cup v sezoně 2024/2025 se kvalifikuje do 4. předkola Evropské ligy a zajistí si minimálně účast v hlavní fázi Konferenční ligy.

„Chceme zvýšit atraktivitu domácího poháru a nabídnout divákům zcela nové příběhy. Zaměříme se na kluby z nižších soutěží, které nemají v televizním prostředí tolik prostoru,“ sdělil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

O2 TV také nabízí letní kampaň s akční nabídkou tarifu O2 TV Stříbrná a jeho předplacené varianty Sport Max, která zahrnuje  sportovní obsah a při aktivaci do konce srpna umožňuje ušetřit až 1200 Kč za celou sezonu.

-lukpol-