OK TV na podzim s noční talk show i bojovými sporty

čtvrtek, 29. srpna 2024, 14:00 Aktuality, TV MediaGuru

Na start podzimního programového schématu se připravuje i nová celoplošná televize OK TV. Pro diváky chystá několik nových formátů a bude pokračovat i s vysíláním těch stávajících.

Zdroj: OK TV

Zdroj: OK TV

Mezi novými pořady OK TV se na podzim objeví například show zaměřená na bojové sporty a noční talk show, kterou budou moderovat tři moderátorky s hosty na různorodá témata ve stylu „Když nemůžu spát“. Kromě studiových pořadů bude stanice vysílat i programy natáčené v exteriéru, což má přinést rozmanitější obsah a přiblížit divákům zajímavá místa. MediaGuru.cz to sdělil mluvčí OK TV René Kekely.

Kromě novinek se na obrazovky vrátí také dosavadní pořady, jako je lifestylový OK Start, který se od 23. září opět bude vysílat každé ráno v délce tři a půl hodiny. V programové nabídce nebudou dále chybět ani premiérové díly Show Miloše Knora, Andělské noci Pavla Anděla, Kartotéka Martina Hrdinky, talk show Jeden na jednoho Petra Šišky nebo sportovní talk show Naplno a pořady o vaření.

Vedení usiluje o to, aby se televize dostala do nabídek velkých hráčů na poli placených služeb, což se zatím doposud nepodařilo. Stanice není k dispozici ani v satelitní distribuci prostřednictvím družice Astra 3B. Podle informací MediaGuru.cz operátoři vyčkávali nejen na to, jaké novinky uvede OK TV na podzim, ale budou zároveň sledovat, jak se bude program vyvíjet. Hlavním distribučním kanálem stanice tak zůstává celoplošný DVB-T2 multiplex 24, který uvádí na svém webu téměř 98% pokrytí území České republiky.

-lukpol-