OKsystem spustil kampaň s mladými tenisovými hvězdami

středa, 28. srpna 2024, 12:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Se startem tenisového US Open přichází softwarová firma OKsystem se svou první velkou tenisovou kampaní.

Z natáčení reklamy pro OKsystem, zdroj: OKsystem

Z natáčení reklamy pro OKsystem, zdroj: OKsystem

Se startem tenisového US Open přichází softwarová firma OKsystem se svou první velkou tenisovou kampaní, ve které se objevují dvě české tenisové naděje – Linda Nosková (19) a Jakub Menšík (18).

Cílem kampaně je představit vztah OKsystemu k českému tenisu, který v posledních letech firma výrazně podporuje. Vedle zmíněných tenistů spolupracuje s tenisovým klubem Precheza Přerov a čtvrtým rokem je generálním partnerem tenisové ceny Zlatý kanár a turnaje Z-Group Cup (dříve ZUBR Cup).

„Volba obou tenistů není náhodná. Jak Linda, tak Jakub jsou mladí hráči, kteří vedle svého nesporného talentu odvádějí vytrvalou a precizní práci při rozvoji svých tenisových dovedností. Poctivá práce s výsledky na vysoké úrovni je vlastní i nám v OKsystemu, na ní stavíme už 34 let náš byznys,“ vysvětluje Martin Procházka, předseda představenstva OKsystemu, hlavní heslo kampaně „Pod dobrou práci se můžeš podepsat“.

„Kreativa kampaně vychází z pozápasového tenisového rituálu, ve kterém se vítězný tenista podepisuje do kamery. Podepisuje tím dobře vykonanou práci, podobně jako my jsme kdykoliv připraveni podepsat dobrou práci za softwarovou společnost OKsystem,“ doplňuje Procházka.

Zdroj: OK system

Hlavní část kampaně poběží do konce září. Zatímco v outdoorové a online části kampaně se na vizuálech objeví oba tenisté, v televizním spotu zatím vystupuje jen Jakub Menšík. Kampaň probíhá v TV, na internetu, sociálních médiích a v outdooru. 

Pod strategií kampaně je podepsán Tomáš Janča, který se společně s Janem Minaříkem podílel i na kreativě. O média se postarala agentura PHD.

-mav-