Online katalogy SkyShowtime a Max bez aktuálních titulů

úterý, 20. srpna 2024, 13:45 Aktuality, TV MediaGuru

Některé populární online katalogy, jako je JustWatch, mají problém s generováním seznamu nově přidaných titulů na streamovacích platformách SkyShowtime a Max. Uživatelé na skutečnost upozornili prostřednictvím Facebooku.

Jedním z hlavních lákadel služby SkyShowtime je seriál Yellowstone. Foto: SkyShowtime

Jedním z hlavních lákadel služby SkyShowtime je seriál Yellowstone. Foto: SkyShowtime

David Zápal, správce facebookové skupiny zaměřené na streamovací službu SkyShowtime, upozornil na to, že po přepracování systému přestaly fungovat skripty, které skupina používala k získávání informací o novinkách. Tyto skripty, společně s JustWatch, nyní nezobrazují aktuální obsah nejen na SkyShowtime, ale ani ve videotéce Max. Vývojáři byli kontaktováni s žádostí o nápravu, ale zatím není jasné, kdy bude problém vyřešen. Uživatelé jsou proto nuceni vyčkat na další aktualizace, které by mohly přinést řešení této situace. Online databázi Filmtoro tento problém nepostihl.

Situace je o to nepříjemnější, že SkyShowtime na českém trhu stále nenabízí obsah ve vyšší obrazové či zvukové kvalitě, jako jsou 4K HDR, Dolby Vision nebo Dolby Atmos. Uživatelé nemají přístup k novinkám a ani nemohou využívat moderní technologie pro kvalitnější zážitek ze sledování. V porovnání s konkurenčními zahraničními platformami, které již tyto bonusy běžně nabízejí, se SkyShowtime tímto krokem ocitá v nevýhodě. Absence vyšší obrazové a zvukové kvality může případnou část potenciálních zákazníků nalákat na sledování tohoto obsahu z alternativních zdrojů.

-lukpol-