Podzim na TV Barrandov: Policie Delta, Hvězdná 7 nebo Most

pátek, 30. srpna 2024, 16:50 TV MediaGuru

Televize Barrandov zahájí své podzimní vysílání od 16. září. Za největší novinku označuje seriál Policie Delta. V programu už nefigurují pořady Jaromíra Soukupa.

Policie Delta, zdroj: TV Barrandov

Policie Delta, zdroj: TV Barrandov

Největší novinkou podzimního vysílání TV Barrandov bude seriál Policie Delta. Vysílat se bude vždy od 16:55 každý den od pondělí do pátku. Diváci se v něm stávají součástí policejních zásahů. Seriál chce podle TV Barrandov ukázat policejní práci jinou perspektivou, poučit diváky a zároveň je pobavit.

Ve večerním vysílání se objeví soutěžní pořad Hvězdná 7, do kterého si moderátor Vlasta Korec bude zvát známé české osobnosti a jejich blízké. Pořad navazuje na stávající Šťastná 7, který vyplňuje podvečerní vysílání TV Barrandov ve všední den.

Televize koupila i druhou sérii severského akvizičního krimi seriálu Most, kterou zazařuje od 20:10 každé úterý a čtvrtek. Středy a neděle budou nadále patřit romantickým filmům.

Z programového podzimního plánu naopak mizí všechny pořady Jaromíra Soukupa.

Programové podzimní schéma TV Barrandov, zdroj: TV Barrandov

Programové podzimní schéma TV Barrandov, zdroj: TV Barrandov

S nasazením nového seriálu Policie Delta se mění časy nasazení těchto pořadů: Šťastná 7 bude nově začínat v 17:50, Naše zprávy v 18:45, Vaše peníze v 18:55 a VIP svět v 19:55.

-mav-