Premier Sport 1 a 3 sjednotily program a logo

úterý, 6. srpna 2024, 13:50 Aktuality, TV MediaGuru

Placené tematické kanály Premier Sport 1 a Premier Sport 3 sjednotily program a vysílají také se společnou podobou loga, tedy v kombinaci zelená a červená. Důvodem jsou připravované změny.

Zeleno-červené logo Premier Sport 3, jehož podobu aktuálně používá i Premier Sport 1.

Zeleno-červené logo Premier Sport 3, jehož podobu aktuálně používá i Premier Sport 1.

„V současné době pracujeme na úpravě rozložení obsahu na našich kanálech Premier Sport 1, Premier Sport 2 a Premier Sport 3. Naším cílem je optimalizovat programovou nabídku tak, aby co nejlépe odpovídala zájmům a preferencím diváků. Na kanále Premier Sport 1 dočasně běží stejný obsah, jaký je dostupný na stanici Premier Sport 3, s primárním zaměřením na přenosy z mužského tenisového okruhu ATP,“ uvedl pro MediaGuru.cz mluvčí O2 TV Sport David Solnař.

Mluvčí operátora se zatím nechtěl vyjadřovat k tomu, zda některá ze stanic skončí a dojde například ke zúžení portfolia. „V září plánujeme zveřejnit přesnou podobu a obsah jednotlivých kanálů,“ doplnil Solnař. Doposud fungovaly na českém trhu čtyři programy pod hlavičkou Premier Sport. „Jednička“ a „Dvojka“ byly zaměřené všeobecně na různé soutěže, „Trojka“ vznikla za účelem vysílání přenosů mužské ATP a „Čtyřka“ je věnována zápasům bojových soutěží MMA.

-lukpol-

Vodafone vyřadí z nabídky kanály Premier Sport

úterý 14. května 2024

O2 TV Tenis končí, startuje Premier Sport 3

neděle 31. prosince 2023