Prima na podzim: Zrádci, Duch, Dvojka na zabití, Honeymoon či finále ZOO

čtvrtek, 1. srpna 2024, 18:00 TV MediaGuru

Nové řady seriálů Duch, Dvojka na zabití, reality hra Zrádci, seznamovací Honeymoon nebo závěr seriálu ZOO. To jsou některé z pořadů, na kterých TV Prima postaví své podzimní vysílání.

Tisková konference se uskutečnila v modřanském centru Rosmarina. Provedli ji moderátorka Terezie Tománková a generální ředitel Marek Singre. Zdroj: MediaGuru.cz

Tisková konference se uskutečnila v modřanském centru Rosmarina. Provedli ji moderátorka Terezie Tománková a generální ředitel Marek Singre. Zdroj: MediaGuru.cz

Seriál ZOO se na obrazovky vrátí od 27. srpna a během podzimního vysílání TV Prima se jeho děj uzavře. Tradičně obsadí časy v úterý a ve čtvrtek večer. Vedle toho Prima v první části podzimu nabídne druhé řady detektivních seriálů Duch (sobota) a Dvojka na zabití (středa), novou seznamovací reality show Honeymoon - Líbánky k nepřežití s Terezou Pergnerovou, která obsadí pozdní prime-time od pondělí do čtvrtka. Novinkou je také reality hra s Vojtěchem Kotkem s názvem Zrádci (neděle).

Hru Zrádci získala Prima v mezinárodní licenci (v originále Traitors), její účastníci jsou izolovaní na starém hradě a přes den plní úkoly. Každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků vyloučí ze hry. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a vyloučit ho.

Páteční večery budou i letos patřit show Česko Slovensko má talent. Aktuální dvanáctý ročník nabídne pět porotců v každém dílu – ke stálicím, jako jsou Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik, se přidají Leoš Mareš, Eva Burešová a Mária Čírová. Složení poroty tak bude v každém dílu jiné.

Podzimní program dál pokračuje s pořady Máme rádi Česko, Inkognito, Prostřeno!, 7 pádů Honzy Dědka a Show Jana Krause.

Programové schéma TV Prima pro podzim, zdroj: FTV Prima

Programové schéma TV Prima pro podzim, zdroj: FTV Prima

Reality show Honeymoon – líbanky k nepřežití označuje Prima jako „extrémní seznamovací". Přinést má nejen vztahová dramata, ale i boj o přežití. Nové páry budou čelit nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže, ale také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají. 

Podzimní sezona v ZOO bude ve znamení šesti svateb, nové díly přinesou i několik životních zvratů.

Jakub Prachař a Sara Sandeva jsou znovu tvářemi druhé série Dvojky na zabití. Také v nových osmi epizodách detektivky Duch zůstává ústřední dvojice beze změn – hlavní role ztvárňují Štěpán Benoni a Predrag Bjelac.

Prima kino během podzimní sezóny nabídne několik premiér, mezi nimi první zářijovou neděli i loňský hit Onemanshow: The Movie.

Začátky vysílání

  • Honeymoon – Líbánky k nepřežití, od 19. srpna na Prima+, od 26. srpna na Primě
  • Dvojka na zabití II od 21. srpna na Prima+, od 28. srpna na Primě
  • Duch II od 24. srpna na Prima+, od 31. srpna na Primě
  • ZOO od 27. srpna na Primě
  • ČSMT od 30. srpna na Primě

Tematické kanály a Prima+

  • Prima+: týdenní předpremiéry novinek Honeymoon – líbánky k nepřežití, Zrádci,Česko Slovensko má talent, Dvojka na zabití II a Duch II. Nejnovější epizody ZOO tam jsou k dispozici už teď.
  • Prima Cool: V premiéře bude uveden akční komediální thriller vietnamského režiséra Le-Van Kieta Šíleně drsná princezna, pokračuje série Predátor: Kořist. PZ dalšího programu: Zachraňte vojína Ryana, Kurýr, Hobit, Rambo, Buffy, Angel, Hvězdná brána, Simpsonovi. S premiérovými díly se z vlastní tvorby kanálu přihlásí i Partička, Partička XXL nebo Autosalon.
  • Prima Max: Premiéry -  Liberty, Kansas Evening Sun, Maigret, Mistrovské menu, Víly z Inisherinu, Vražda v Londýně a Země nomádů.
  • Prima Krimi: Sběratelé kostí, Castle na zabití, Námořní vyšetřovací služba, Vraždy v Brokenwoodu.
  • Prima Love: turecké seriály Zvrat osudu (Baht Oyunu), Sladká pomsta (Tatlı İntikam), Pokoj č. 309 (No: 309).
  • Prima Zoom: Nejkrásnější železnice světa III, Neznámá Guyana, Norské domy snů VIII, Starověká Čína z výšky, Viktoriiny vodopády: Africká rajská zahrada nebo Zmrzlá planeta II.
  • Prima Show: Poprvé se na obrazovky chystá IX. a X. série reality show Svatba na první pohled Austrálie.
  • CNN Prima News: Zpravodajský servis ke krajským a senátním volbám, pokrytí amerických prezidentských voleb ve spolupráci s americkou CNN. Na podzim taky odstartuje další sezóna videopodcastů a nových pořadů, jako jsou Hlasy zločinu novinářů Václava Janaty a Jakuba Kvasničky, Spáleniště… Příběhy hasičů moderátora Krimi zpráv Matěje Rychlého, Do pohody s koučem Marianem Jelínkem, který moderuje Lucie Čermáková, Co na to vaše zdraví s lékařkou a moderátorkou Monikou Arenbergerovou a Prima Archiv reportéra a moderátora Jana Hoška.

„Do další sezóny vstupujeme se sharem 27,32 % jako komerční jednička na trhu u diváků starších patnácti let. Ani na podzim nepolevujeme a přicházíme s epickou reality hrou Zrádci, která doslova dobyla Velkou Británii a je postupně uváděna na většině evropských trhů,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

„Naše programové schéma bude na podzim skutečně rozmanité. Pro televizní diváky přinášíme velké finále ZOO či pokračování detektivních seriálů Duch a Dvojka na zabití. Mladší cílovce, která obvykle sleduje naše pořady online, nabídneme na streamovací platformě prima+ seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, která je od tvůrců celosvětově uznávaného seznamovacího formátu Svatba na první pohled,“ dodává Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Prima.

Detaily k podzimnímu schématu najdete v materiálu níže.

Prima+ eviduje 1,2 milionu registrovaných uživatelů

čtvrtek 1. srpna 2024

-mav-