Proti levným internetovým TV vyrazil do boje i Skylink

středa, 14. srpna 2024, 16:50 Aktuality, TV MediaGuru

Francouzská skupina Canal+, která v Česku provozuje satelitní a internetovou televizi Skylink, připravila nabídku pro cenově citlivé zákazníky. Od začátku srpna je k dispozici v online verzi.

Prostředí internetové televize Skylink Live TV. Repro foto: autor

Operátor Skylink rozšířil své portfolio produktů o zcela novou nabídku, balíček TV+. Francouzská skupina Canal+, která platformu provozuje, jím cílí na cenově citlivé zákazníky. Operátor tak zároveň vyrázil do boje s levnými internetovými televizemi, kterých se za poslední přibližně dva roky objevilo relativně velké množství. Pravděpodobně ještě v letošním roce má trh obohatit i nová služba Pecka TV, o které  MediaGuru.cz začátkem léta informoval.

Zákazník za cenu 99 korun/měsíc získá 36 programů, z toho 28 ve vysokém rozlišení. Omezení spočívá v nemožnosti sledování na více zařízeních souběžně. V novém balíčku TV+ najdou diváci nejžádanější základní programy a k tomu navíc videotéku Canal+ s řadou filmů a seriálů. „Vždy si tak pro sebe vyberete něco zajímavého, a přitom si ještě budete užívat fantastickou cenu,“ dodává operátor. Na novinku upozornil začátkem srpna MediaGuru jeho letitý čtenář Zdeněk Stašek.

-lukpol-