Publicis Play navazuje spolupráci s platformou inStreamly

středa, 28. srpna 2024, 14:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Publicis Play nově spolupracuje s platformou inStreamly, s níž realizuje kampaně v živých herních streamech.

Zdroj: Publicis Play

Zdroj: Publicis Play

Publicis Play, herní divize české pobočky komunikační skupiny Publicis Groupe, nově spolupracuje s polskou platformou inStreamly. Společně realizují kampaně ve spolupráci se streamery na herních streamovacích platformách, a to jak na českém, tak slovenském trhu.

Publicis Play prostřednictvím technologie inStreamly zprostředkovává klientům reklamní formát integrující jejich kampaně přímo do živých přenosů jednotlivých herních streamerů například na platformách Twitch.tv a YouTube

Reklama se zobrazuje primárně ve formě animovaných bannerů, které jsou vždy vyrobeny grafiky na klíč ke každé kampani. Díky technologii inStreamly se může reklama kontextově přizpůsobit hře, kterou daný streamer hraje nebo tomu, o čem se zrovna baví se svými diváky. Kromě grafiky je součástí kampaně také automatická chatová zpráva s odkazem na web daného inzerenta. Díky automatizaci se pak kampaně mohou objevit najednou ve stovkách herních live-streamingových kanálů a využít sílu mikro influencerů.

Společně už obě dvě společnosti realizovaly například kampaň pro platformu Disney k představení nového seriálu Akolytka nebo pro Budějovický Budvar a jejich nový nápoj Redix

„Partnerství s inStreamly je pro nás významné, jelikož nabízí unikátní prémiový formát, který se nedá jinde koupit. Klientům vyrobíme grafické podklady, následně kampaně v platformě zadáváme, optimalizujeme a reportujeme. Díky možnosti přizpůsobení kreativy streamovacímu prostředí a neinvazivní nátuře formátu je reklama velmi dobře přijímána jak diváky, tak streamery. Ve formátu vidíme silnou přidanou hodnotu pro naše klienty a z prvních kampaní je zřetelný vysoký potenciál této nové spolupráce,“ doplňuje Jaroslav Novák, Head of Publicis Play. 

-stk-