Radio Energic uvedlo nové podcasty, další se chystají

pondělí, 19. srpna 2024, 07:00 Aktuality, Rádio MediaGuru

Až desítku podcastů chce v průběhu následujících týdnů nabízet Rádio Energic, které se dočasně stáhlo z vysílání DAB+.

Zdroj: Radio Energic

Zdroj: Radio Energic

Digitální Radio Energic pracuje na výrobě první desítky podcastů pro lineární rádiové vysílání, také do podcastových aplikací a pro obsahové lifestylové weby.

V prázdninovém lineárním vysílání Radia Energic posluchači kromě hitového hudebního formátu a lifestylových moderátorských spotů mohou poslouchat i klasické podcastové epizody. Premiérově vždy v lineárním vysílání Radio Energic odvysílá tři různé podcasty, následně jsou postupně uvolňovány i do podcastových aplikací a sdíleny na lifestylové weby.

Ve spolupráci s webem MediaShow.cz připravuje podcast o cestování Oblíbená místa. Natočeno a odvysíláno bylo přes 30 epizod. Podcast se vysílá od pondělí do pátku v 10.20 a 14.20 hodin. Následně je uvolěn do podcastové aplikace Spotify a odtud na web rádia i další lifestylové weby.

Dále vyrábí původní hudební podcasty Kalendárium Radia Energic a Čerstvá energie. Od podzimu pak mají přijít další podcasty věnované lifestylovým tématům jako je zdraví, auto-moto, udržitelnost či domácnost. V programu Radia Energic se každá epizoda odvysílá třikrát za den. Následně jako souhrn vzniká i samostatný pořad s hodinovou stopáží. Kalendárium je hudební flash back, pohled do hudební historie. Čerstvá energie je hudební novinka, rovněž s informacemi o interpretovi.

-mav-