Seznam Zprávy mají nové lidi, chystají formát i s kauzami za „168 hodin"

úterý, 20. srpna 2024, 08:05 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Několik nových lidí přišlo do serveru Seznam Zprávy, další mají následovat po prázdninách. Zároveň se připravuje spuštění nového investigativního nedělního formátu i s kauzami za posledních 168 hodin.

Ilustrační foto, zdroj: MediaGuru.cz

Ilustrační foto, zdroj: MediaGuru.cz

Do redakce serveru Seznam Zprávy přišli s nástupem Jakuba Ungera na post šéfredaktora noví redaktoři. Patří k nim Jaromír Vondrák z České televize, Matěj Nejedlý z Mafry, Tomáš Maca z Aktuálně.cz, Jiří Marek z CNC či Martin Prokeš z ČT24. Další příchody nových kolegů budou oznámeny po prázdninách. Do redakce Seznam Zpráv se už před koncem června připojila i Kateřina Šafaříková (dříve Economia).

Před prázdninami byl spuštěn také volnočasový Magazín SZ vedený Ladou Rudovskou. Po prázdninách se připravuje investigativní formát Jiřího Kubíka zaměřený na regiony. „Reportéři v něm zároveň budou představovat kauzy posledních sto šedesáti osmi hodin. Premiéru proto bude mít v neděli vpodvečer,“ představuje Unger.

Právě nedělní večerní pořad 168 hodin po 18 letech ukončuje Česká televize, která před koncem července oznámila, že ho do podzimního vysílání nenasadí.

Celý rozhovor s Jakubem Ungerem můžete číst zde.

Jakub Unger: Seznam Zprávy mají kam růst, FT jsou vzorem

úterý 20. srpna 2024

ČT by mohla přijít s náhradou za 168 hodin v druhé polovině podzimu

pondělí 19. srpna 2024

-mav-