Spektrum Home zařadí Pevnost Boyard i americký Talent

čtvrtek, 8. srpna 2024, 12:10 Aktuality, TV MediaGuru

Tematická stanice Spektrum Home po vstupu do bezplatného pozemního celoplošného vysílání, které proběhlo loni na jaře, už není dávno pouze lifestylovým programem. Zařazuje i další prvky.

Na tematické stanici Spektrum Home, která se původně charakterizovala pouze jako lifestylový kanál zaměřený zejména na zkrášlování domácnosti a jejího okolí, se objevují další zábavné formáty. Program, který je ve standardním rozlišení k dispozici také v DVB-T2 multiplexu 23 Českých Radiokomunikací, přinese i soutěžní pořady. Půjde konkrétně o Pevnost Boyard, Lego Masters USA a Amerika má talent s dodatkem Všechny hvězdy.

Pořad Lego® Masters – Amerika bude vysílat stanice Spektrum Home každou sobotu a neděli od 21:45, Pevnost Boyard od 17. srpna vždy v sobotu a v neděli od 14:30 a soutěži Amerika má talent budou patřit od 24. srpna sobotní a nedělní večery v 19:30.

AMC Networks je se svou mezinárodní divizí aktivní ve více než 130 zemích světa. Na českém trhu provozuje kromě stanice Spektrum Home i kanály Sport.tv, AMC, Film+, Spektrum, JimJam, Minimax nebo TV Paprika.

-lukpol-