Televize Seznam vsadí na podzim na české krimi, seriály a komedie

pondělí, 12. srpna 2024, 11:25 TV MediaGuru

Večerní vysílání Televize Seznam se v podzimním čase opře především o českou archivní filmovou a seriálovou tvorbu.

Plán pro podzimní vysílání Televize Seznam v hlavním vysílacím čase, zdroj: Televize Seznam

Plán pro podzimní vysílání Televize Seznam v hlavním vysílacím čase, zdroj: Televize Seznam

Hlavním pilířem podzimního schématu Televize Seznam zůstane tuzemský obsah v podobě úterních krimi, středečních seriálů a čtvrtečních komedií. Vysílat se budou v uvedených dnech od 20:10.

Z českých filmů odvysílá Televize Seznam například filmy Starci na chmelu, Šest medvědů s Cibulkou, Adéla ještě nevečeřela, Noc na Karlštejně, Jáchyme, hoď ho do stroje nebo na cyklus o básnících. Z detektivek se objeví filmy Holka na zabití, Smrt stopařek, Jeden z nich je vrah a z krimi seriálů na Stopy zločinu v hlavní roli s Jiřím Bartoškou, Případy pro zvláštní skupinu s Terezou Brodskou, Jiřím Schmitzerem a Josefem Somrem nebo Případy podporučíka Haniky s Vladimírem Dlouhým.

Páteční večer bude určen zahraničním filmovým tvářím, komediím s Terencem Hillem a Budem Spencerem, v nabídce budou i filmy Sexy Pistols, Pařba ve Vegas, Pařba v Bankoku, Pařba na třetí či Wasabi.

Na sobotní večer zařadí Televize Seznam britský seriál Profesionálové. Neděle má patřit filmové klasice – například filmy Bílý tesák s Francem Nerem, Spartakus s Kirkem Douglasem a Laurencem Olivierem, Coganův styl s Clintem Eastwoodem, Zúčtování s Rockem Hudsonem nebo Django s Francem Nerem.

Během dne bude Televize Seznam pokračovat ve vysílání zahraničních krimi seriálů (Hudson a Rex nebo patnáctá řada Případů detektiva Murdocha). Každý podvečer bude opět patřit reality show a pořadům jako Zahrada a dvorek na míru, Z ruiny dům snů, Farma jako nová či Domov pro tebe.

Podzimní schéma Televize Seznam pro denní vysílání (off-prime), zdroj: Televize Seznam

Podzimní schéma Televize Seznam pro denní vysílání (off-prime), zdroj: Televize Seznam

Podíl Televize Seznam na sledovanosti dosáhl v prvním pololetí 2024 výše 1,73 % v divácké skupině 18-69 let a meziročně se zvýšil o 0,11 procentního bodu. Za období prvních šesti měsíců televize oslovila 3,8 mil. televizních diváků v uvedené cílové skupině (zdroj dat: ATO-Nielsen, 1.1.-30.6. 2024).

-mav-