Telly nabízí svou online televizi na měsíc zdarma

středa, 7. srpna 2024, 14:15 Aktuality, TV MediaGuru

Operátor Telly chce přilákat ke své placené televizi nové zákazníky. Po omezenou dobu nabízí všem zájemcům možnost vyzkoušení nabídky s přibližně stovkou TV programů. Akci spojil s fotbalem.

Operátor tuto promo akci spojuje zejména s fotbalovými přenosy. Foto: Telly

Operátor tuto promo akci spojuje zejména s fotbalovými přenosy. Foto: Telly

Bezplatnou aktivaci své programové nabídky ve formě internetové televize pro nové zákazníky připravil operátor Telly. Tuto možnost lze provést online na webových stránkách. Firma upozorňuje, že registrace je zcela bezplatná a zejména bez závazků. Kromě sportovních programů, na které je promo akce zaměřena primárně, je po dobu jednoho měsíce možné sledovat dalších 100 televizních kanálů. K dispozici jsou i doplňkové funkce.

Divák však nesmí zapomenout bezplatné období včas ukončit, protože, jak operátor dodává: „Pokud se rozhodnete využívat Telly naplno, nemusíte nic dělat, po bezplatném období se služba automaticky přepne do placené verze s cenou dle vybraného balíčku a zároveň se vám otevře možnost vlastních nahrávek pořadů.“ V závěru pak operátor upozorňuje, že na daném účtu není možné promo akci zopakovat. Z prémiových kanálů Nova Sport jsou k dispozici pouze první dva.

-lukpol-

Operátor Telly přidává jazykové stopy a titulky

úterý 19. března 2024