TV Prima natáčí dokument o Vémolovi Karel vs. Karlos

středa, 21. srpna 2024, 13:45 Aktuality, TV MediaGuru

Šestidílný dokument chce představit kariéru a život zápasníka MMA Karlose Vémoly.

Natáčení Karel vs. Karlos, zdroj: TV Prima

Natáčení Karel vs. Karlos, zdroj: TV Prima

Dokumentární sérii Karel vs. Karlos v těchto dnech natáčí televize Prima. Jedná se o životní příběh zápasníka MMA Karlose Vémoly

Karlos Vémola v dokumentu odhaluje svůj život i to, proč se rozhodl pro kariéru zápasníka. „Je to už druhý dokument o mně a je asi pořád o čem točit. Doufám, že to diváky bude bavit. Věřím, že se tu objeví víc sportovních věcí. Na natáčení jsem zvyklý, beru to tak, že pouštím diváky a fanoušky do svého soukromí. Bez příběhů a bez nich by náš sport nebyl tam, kde je. Před deseti, patnácti lety o nás nikdo nevěděl, zápasili jsme v malých tělocvičnách. Média a fanoušci ho pozvedli výš, teď jsme ve velkých halách,“ uvedl během natáčení Vémola.

Dokument má ukázat vše, co zápasníka za jeho kariéru potkalo. Je plánovaný jako šestidílný, o termínu jeho nasazení zatím Prima neinformovala.

Dokument vzniká pod taktovkou společnosti Yummy Yummy, režie se ujal Filip Štoček, který se už se svým kreativním štábem (režie Filip Štoček, kamera Filip Knoll, producent Kryštof David) potkal u předchozí dokumentární série Porno!, kterou také odvysílala Prima.

-mav-