Viasat plánuje v Česku spustit stanici True Crime

úterý, 20. srpna 2024, 15:40 TV MediaGuru

Společnost Viasat World míří na český trh s novým tematickým kanálem Viasat True Crime, který bude spuštěn pravděpodobně ještě v průběhu září. MediaGuru.cz to potvrdil operátor T-Mobile.

Stanice Viasat True Crime zaměřená na skutečné kriminální příběhy doplní stávající portfolio kanálů, jež Viasat World na českém a slovenském trhu již provozuje. Viasat Explore přináší dokumentární pořady o dobrodružství a vědeckých objevech, Viasat Nature se zaměřuje na přírodu a zvířata, Viasat History nabízí pořady o dějinách a Epic Drama se věnuje dramatickým seriálům historického žánru. Kompletní portfolio těchto stanic je dostupné operátorům ve vysokém rozlišení.

„Mohu potvrdit, že nový kanál True Crime zařadíme do naší programové nabídky ke dni spuštění na českém trhu,“ uvedla pro MediaGuru Zuzana Netolická z tiskového oddělení T-Mobile. Tímto krokem se rozšiřuje nabídka tematických stanic pro české diváky, kteří mají stále větší zájem o kriminální obsah založený na skutečných událostech. Koncem května letošního roku bylo oznámeno spuštění programu v sousedním Polsku. Kromě rekonstrukcí zločinů nabízí stanice i kriminální tvorbu v podobě filmů a seriálů.

-lukpol-