Za Letiště Václava Havla Praha mluví Hejtmánková

pátek, 30. srpna 2024, 06:15 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Novou tiskovou mluvčí Letiště Václava Havla Praha je Denisa Hejtmánková. Jejím zástupcem se stal Jiří Hannich. 

Denisa Hejtmánková, nová tisková mluvčí Letiště Václava Havla Praha, zdroj: Letiště Praha

Denisa Hejtmánková, nová tisková mluvčí Letiště Václava Havla Praha, zdroj: Letiště Praha

Společnost Letiště Praha, která provozuje Letiště Václava Havla Praha, bude mít od 1. září nové mluvčí. Za letiště budou komunikovat Denisa Hejtmánková v pozici tiskové mluvčí a Jiří Hannich v pozici zástupce tiskové mluvčí. Jiří Hannich bude zároveň tiskový mluvčí pro dceřiné společnosti Czech Airlines Handling a Czech Airlines Technics. Podporu bude zajišťovat specialistka externí komunikace Šárka Vavřenová. Tato změna je součástí komplexní revize nastavení všech komunikačních procesů v rámci Letiště Praha s cílem ucelenější a efektivnější prezentace společnosti.

K začátku září dojde ke spojení interní, externí i marketingové komunikace do jedné organizační jednotky pod vedením ředitelky Komunikace a marketingu Evy Krejčí. „Řízení veškeré komunikace Letiště Praha z jednoho místa nejenže odpovídá praxi u velkých tuzemských i mezinárodních firem, ale zároveň přinese jednotnější prezentaci Letiště Praha navenek i dovnitř společnosti,“ komentuje Krejčí.

Komunikace bude nově postavena na třech pilířích, které zahrnují firemní, strategickou a marketingovou oblast. Mezi klíčové oblasti komunikace patří rozvoj Letiště Václava Havla Praha, díky němuž budou cestující moci od letní sezóny 2032 využívat modernizované a rozšířené terminály i parkovací domy. Neméně důležité je i téma zlepšování služeb pro cestující i letištní partnery či aktivity Letiště Praha ve vztahu k jeho okolí. 

Denisa Hejtmánková je součástí oddělení Komunikace Letiště Praha již téměř šest let. Během této doby zastávala pozici specialistky externí a interní komunikace. Před svým nástupem na pražské letiště se věnovala oblasti externí komunikace pro společnosti O2 a Lenovo. 

Jiří Hannich, tiskový mluvčí společností Czech Airlines Handling a Czech Airlines Technics, zdroj: Letiště Praha

Jiří Hannich, tiskový mluvčí společností Czech Airlines Handling a Czech Airlines Technics, zdroj: Letiště Praha

Jiří Hannich se na pražské letiště vrací po čtyřech letech, mezi roky 2019 a 2020 zde působil jako specialista externí komunikace. V minulosti pracoval v agenturním prostředí, kde vykonával PR služby pro klienty z oblasti zdravotnictví. Poslední čtyři roky z pozice tiskového mluvčího komunikoval za pražské městské části, nejprve Prahu 6 a posléze Prahu 3.

-stk-