Allegro spouští soutěž pro členy program Smart!

neděle, 29. září 2024, 12:00 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Od 30. září do 10. listopadu bude probíhat Smart! soutěž o chytré telefony nebo vůz Škoda Kamiq. 

Zdroj: Allegro

Zdroj: Allegro

Online tržiště Allegro startuje Smart! soutěž, jež je určena pro členy programu Smart!. Od 30. září do 10. listopadu je v ní možné vyhrát chytré telefony Samsung S24 AI nebo vůz Škoda Kamiq.

Soutěže se může zúčastnit každý uživatel programu Smart!, který vyjádří souhlas se vstupem do soutěže i jejími podmínkami a zároveň na tržišti nakoupí produkty označené logem Smart! minimálně za 299 Kč. V hlavním slosování mají zákazníci možnost vyhrát i milion korun nebo vůz Škoda Kamiq Top Selection, soutěžit se však bude i o poukazy na nákup a každý týden také o částku 10 tisíc korun či chytrý telefon Samsung S24 AI. 

Členský program Smart! využívá na Česku a Slovensku přes 700 tisíc zákazníků, kteří mohou využít jak doručení, tak i případné vrácení zboží zdarma. Z dat vyplývá, že nejčastěji nakupují mezi osmou a devátou hodinou večerní, a to nejčastěji v pondělí a v neděli. Češi jsou zároveň označováni jako národ, který na internetu utrácí vůbec nejvíce z celé Evropy a stále častěji si pro své nákupy volí doručení prostřednictvím výdejních boxů. Allegro ty své přineslo do Česka letos v létě pod názvem One Box a provozuje jich již více než 260.

-stk-