Americká značka Bath & Body Works vstupuje do Česka

pondělí, 23. září 2024, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka v oblasti péče o tělo, bytových vůní i svíček Bath & Body Works přichází na český trh. Příští rok plánuje i kamenné prodejny. 

Zdroj: Bath & Body Works

Zdroj: Bath & Body Works

Americká značka Bath & Body Works působící v oblasti péče o tělo, bytových vůní i svíček vstupuje na český trh. Svůj sortiment více než 2000 produktů nabízí na svém e-shopu. Česká republika se stává v pořadí třetím evropským trhem, na který značka pod franšízou Alshaya Franchise expanduje. Od roku 2025 plánuje další lokální rozšíření, a to v podobě kamenných prodejen.

Společnost Bath & Body Works, jež byla založena v roce 1990, se věnuje oblasti parfémů. Nabízí kolekce vonných mlh, sprchových gelů, tělových mlék a krémů, ale i tříknotových svíček či domácích vonných difuzérů a mýdel na ruce. Její portfolio zahrnuje i desítky sezónních časově omezených sérií, ale i základních kolekcí, které jsou dostupné během celého roku. 

Pro společnost Bath & Body Works představuje tuzemský trh významnou příležitost. Cílem značky je „navázat kontakt s českými zákazníky, kteří oceňují jedinečné a originální vůně“. U příležitosti svého vstupu představí novou kolekci z řad vůní Gingham, představených v rámci kampaně s názvem Gingham Heritage

Pro rok 2025 plánuje značka Bath & Body Works rozšíření svého působení na českém trhu také skrze kamenné prodejny. 

-stk-