Americký seriál Národ Z má vlastní FAST kanál

neděle, 15. září 2024, 07:25 Aktuality, TV MediaGuru

Multimediální služba Plex si připravila pro své uživatele od září další novinku. V kategorii FAST kanálů se objevila stanice vysílající nonstop americký postapokalyptický seriál Národ Z.

Plex nabízí v kategorii FAST kanálů široké spektrum žánrů

Plex nabízí v kategorii FAST kanálů široké spektrum žánrů

V multimediální službě Plex byl tento měsíc spuštěn FAST kanál věnovaný americkému seriálu Z Nation (Národ Z). Tento post-apokalyptický příběh sleduje skupinu lidí, kteří musí přepravit přeživšího virové epidemie napříč Spojenými státy. Série si získala fanoušky díky svému kombinování akce, hororu a humoru, což jí vyneslo stabilní popularitu. Kanál je v Plexu součástí kategorie "Sci-Fi & Action" a nabízí nepřetržité vysílání této zombie série, dostupné zdarma.

Co se týče hodnocení, Z Nation získal na mezinárodní filmové databázi IMDb rating 6,7/10 na základě více než 33 tisíc hlasů, což odráží jeho smíšené recenze. Na Česko-Slovenské filmové databázi (ČSFD) se série těší o něco nižšímu hodnocení 56 %, což svědčí o jejím specifickém publiku, které ocení mix hororu a komedie. Není to poprvé, kdy Plex věnuje vlastní FAST kanál konkrétnímu seriálu. Stejný postup zvolil také v případě titulu Farscape.

-lukpol-