Better si připisuje Novou Zbrojovku, Za.hraďák a Sting

pondělí, 23. září 2024, 12:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mezi klienty agentury Better nově patří Nová Zbrojovka, Za.hraďák a realitní kancelář Sting. 

Zdroj: Better

Zdroj: Better

Agentura Better získává tři nové klienty v oblasti realitního developmentu , a to konkrétně brněnskou Novou Zbrojovku, pražský Za.hraďák a realitní kancelář Sting.

U Nové Zbrojovky zvítězila agentura ve výběrovém řízení s návrhem vizuální identity značky Nová Zbrojovka s navazující marketingovou a komunikační strategií. Součástí projektu je i tvorba tiskovin a outdoorové reklamy, reporting a strategické konzultace.

Pro pražský rezidenční projekt v nové čtvrti Zahradní Město připravila agentura vizuální identitu včetně základních materiálů, se kterými přijdou do styku zájemci o bydlení i širší publikum. „Rozhodli jsme se pracovat se zažitou přezdívkou Zahradního Města, které jsme dodali hravost. Ta se pak propsala i do další komunikace. V claimech pracujeme s předložkou za, pomocí které zvýrazňujeme hlavní prodejní argumenty, popisujeme atmosféru místa a děláme brand zapamatovatelnějším,” objasňuje copywriterka Aneta Trnová.

Trojici nových projektů uzavírá realitní kancelář Sting, pro niž agentura vytvořila brandovou kampaň a kampaň na nábor nemovitostí.

-stk-