Canal+ má streamingové novinky pro Premier League

pondělí, 30. září 2024, 06:40 Aktuality, TV MediaGuru

Francouzská skupina Canal+ rozšířila od podzimní sezóny obsah svých videoték o nové sekce věnované anglické Premier League, jejíž je na našem trhu oficiálním vysílatelem.

Anglická Premier League je jedním z taháků stanic Canal+ Sport

Anglická Premier League je jedním z taháků stanic Canal+ Sport

V rámci sekce Premier League najde zájemce každý týden jako highlight nejzajímavější zápas aktuálního kola a souhrn utkání, která budou vysílána živě. Zápas, který chtěl divák o víkendu vidět a nestihl ho, má možnost zhlédnout již patnáct minut po skončení utkání. Součástí nabídky jsou i konferenční přenosy a archiv původního pořadu Extra Time. Novinkou jsou kategorie „Top 3 góly víkendu“ a „Top 3 zákroky brankáře týdne“. Každý zápas je pak k dispozici v sedmi až desetiminutovém sestřihu.

Pokud se fanoušek anglické Premier League zaměřuje na jeden konkrétní tým, případně jich má oblíbených vícero, a tento materiál chce najít na jednom místě, i tomu streamingové služby Canal+ a Skylink Live TV vycházejí vstříc. Veškerý obsah je možné konzumovat prostřednictvím aplikace v televizoru připojeném k internetu, mobilním telefonu či tabletu nebo přímo z počítače na webových stránkách těchto služeb. Videotéku Canal+ nabízí svým zákazníkům i operátor T-Mobile, nejedná se však o plnohodnotnou nabídku.

-lukpol-