Charlotte Miles řídí obchodní strategie a marketing Ikea i v Česku

úterý, 17. září 2024, 14:30 Aktuality, Lidé, Marketing MediaGuru

Ikea jmenovala dva nové členy managementu pro region Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Charlotte Miles, zdroj: Ikea

Charlotte Miles, zdroj: Ikea

Pozice Country Commercial Manager Ikea pro Česko, Slovensko a Maďarsko se ujala Charlotte Miles, která dosud vedla marketingové oddělení. Povede obchodní strategii, bude dohlížet na marketing, prodej, vztahy se zákazníky, oddělení Ikea Food a oddělení bytového zařízení. Ve funkci střídá Myriam Ruffo, která se přesunula na novou pozici v Ikea na švédském trhu.

Charlotte Miles působí v Ikea od roku 2015, kdy začínala jako Deputy Sales Manager ve Velké Británii. Poté přešla na pozici Sales Manager obchodního domu v Exeteru a později přijala funkci Marketing Transformation Manager pro Ikea Velká Británie a Irsko. V roce 2022 se přesunula do regionu Česká republika, Maďarsko a Slovensko. Jako Marketing Manager zde řídila klíčové kampaně zaměřené na snižování cen, témata úložných prostor a spánku.

„Naše klíčové cíle zůstávají stejné: poskytovat skvělou zákaznickou zkušenost a nabízet naše výrobky za co nejdostupnější ceny. Také chceme nadále podporovat udržitelný růst,“ uvedla ke svému nástupu.

Na pozici Area Manager z globální organizace Ingka přichází Elmer Chin Woei Njap.

-mav-