ČT zařadí ve čtvrtek Superdebatu, Prima ve středu. Nova speciál stáhla

pondělí, 16. září 2024, 12:40 Aktuality, TV MediaGuru

Závěrečnou debatu před krajskými a senátními volbami odvysílá Česká televize ve čtvrtek večer. CNN Prima News přinese závěrečné debaty v úterý a ve středu.

Ilustrační foto, zdroj: Česká televize

Ilustrační foto, zdroj: Česká televize

V posledním týdnu před krajskými a senátními volbami zařadí Česká televize dvouhodinovou Superdebatu za účasti předsedů stran „relevantních politických stran". Odvysílá ji ve čtvrtek 19. září od 20:00 na stanicích ČT1 a ČT24. Superdebata, ve které by se tak měli objevit i předseda ODS a premiér Petr Fiala a předseda ANO a expremiér Andrej Babiš, se má věnovat vztahu národní a krajské politiky. Pravidelný prime-timový program na hlavním kanále ČT proto ustoupí předvolební debatě.  

Na čtvrteční večer od 20:20 původně plánovala speciál pořadu Za pět minut dvanáct také TV Nova. Zamýšlela odvysílat předvolební souboj předsedů dvou nejsilnějších politických stran ANO a ODS. Z důvodu kolize s programem ČT ale nakonec speciál neodvysílá a místo něj uvede standardní program v podobě dalšího dílu seriálu Jedna rodina

Na středeční večer 18. září avizuje debatu předsedů ANO a ODS CNN Prima News, a to od 21:00 do 22:00. Předchází ji debaty dalších předsedů politických stran. Ve vysílání se objeví v úterý 17. září od 16:55 (předsedové TOP 09, KDU-ČSL, SOCDEM, Přísaha) a od 21:00 (předsedové stran Piráti, STAN, SPD, KSČM). 

Všechny hlavní tuzemské televize nabízejí informace ke krajským a senátním volbám od přelomu srpna a září. 

ČT pro krajské volby chystá regionální debaty i Superdebatu

pondělí 26. srpna 2024

Nova startuje na TN Live debaty ke krajským volbám

středa 21. srpna 2024

CNN Prima News zahájila vysílání ke krajským a senátním volbám

pondělí 2. září 2024

-mav-