Czech Social Awards vstupují do 11. ročníku s novými kategoriemi

úterý, 10. září 2024, 06:40 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Ceny pro inspirativní tvůrce na sociálních sítích Czech Social Awards otevřely 11. ročník, přinášejí nové kategorie.

Czech Social Awards, foto: Tomáš Feurstein

Czech Social Awards, foto: Tomáš Feurstein

Czech Social Awards, oceňující výjimečnou tvorbu na sociálních sítích, zahajují jedenáctý ročník. Novou dekádu otevírají i nové kategorie: Média, Kampaň, Influencer marketing, Podcast, Veřejná správa, Osobnost roku, Digitální tvůrce, Generace Z, Značka, Aplikace nebo Video

Czech Social Awards se uskuteční 28. listopadu 2024 v Praze a večerem tradičně provede moderátorka Zorka Hejdová. Cílem je ocenit jednotlivce, značky, týmy i projekty, které vynikají svou kreativitou, tvorbou a pozitivním dopadem na online komunitu. 

Kategorie Czech Social Awards 2024

  • Osobnost – Ocenění jednotlivců, kteří se významně podíleli na formování a obohacení prostoru na sociálních sítích během uplynulého roku.
  • Podcast – Kategorie si klade za cíl ocenit podcasty výrazně se vymykající svou kvalitou, originalitou i schopností oslovit a zapojit své posluchače.
  • Generace Z – Ocenění pro mladé tvůrce na sociálních sítích, kteří věkově patří do generace Z a zároveň generaci Z oslovují.
  • Digitální tvůrce – Ocenění pro talentované jednotlivce nebo týmy, jež vynikají v tvorbě digitálního obsahu a kreativních projektů na sociálních sítích.
  • Média – Oceňuje práci českých médií na sociálních sítích, a to bez ohledu na velikost či zaměření redakcí, tak aby reflektovala pestrost a inovativnost mediálního prostředí.
  • Veřejná správa – Ocenění v této kategorii podtrhuje význam moderní a otevřené státní správy, která aktivně využívá digitální platformy k budování důvěry, zapojování veřejnosti a poskytování aktuálních a důležitých informací. Tato kategorie zároveň inspiruje další veřejné instituce k inovativnímu a efektivnímu využívání digitálních nástrojů.

Komerční kategorie Czech Social Awards 2024

  • Značka – Ocenění značek, které se vynikajícím způsobem angažují na sociálních sítích, vynikají ve svém contentu, komunikaci a schopnosti zapojit uživatele.
  • Influencer marketing – Tato kategorie vyzdvihne nejlepší spolupráce a kampaně mezi značkami a influencery, vynikající ve své kreativitě.
  • Kampaň – Kategorie pro úspěšné a inspirativní kampaně, které excelují v dosažených výsledcích na sociálních sítích.
  • Firemní podcast – kategorie ocení inspirativní podcasty vytvořené komerčními subjekty, vynikající v originalitě tématu, kvalitě obsahu a schopnosti oslovit cílovou skupinu.
  • Projekt – Výrazný počin vymykající se každodennímu dění na českém Internetu.
  • Aplikace – Oceňuje mobilní aplikace, jež vynikají svou uživatelskou přívětivostí, inovací a schopností zapojit uživatele.
  • Video - Tato kategorie ocení komerční videa, která díky svému originálnímu zpracování, autenticitě či kreativitě dosáhla v propagacích či organicky výjimečných výsledků.

Pro komerční kategorie je přihlášení zpoplatněné.

V letošním ročníku Czech Social Awards bude finální pětici nominovaných vybírat v každé kategorii porota složená z předních odborníků z akademického prostředí společně s profesionály z marketingu, médií, neziskových organizací a mediálních agentur. 

Po výběru finalistů bude o absolutním vítězi hlasovat veřejnost.

Nominace pro 11. ročník Czech Social Awards jsou otevřeny od 20. srpna 2024 na webových stránkách akce.  

-mav-