Do Triadu se vrací kreativní ředitel Rado Jankovič

středa, 11. září 2024, 12:50 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Na pozici Chief Creative Officer se do agentury Triad Advertising vrací Rado Jankovič. 

Rado Jankovič, zdroj: Triad Advertising

Rado Jankovič, zdroj: Triad Advertising

Triad Advertising oznamuje návrat Rada Jankoviče, který se v létě ujal pozice kreativního ředitele poté, co Richard Axell odešel za novou výzvou pracovat pro Lego. Jankovič se do agentury vrací po třech letech, během kterých působil v agenturách Momentum Prague, McCann Prague a Story TLRS. 

„Jeho energie byla pro Triad v jeho předešlém, téměř jedenáctiletém působení zásadní. Jsem ráda, že po třech letech, kdy získával nové zkušenosti a pohledy z různých typů agentur, se k nám vrací,“ říká Petra Jankovičová, CEO a spolumajitelka Triad Prague.

Během svého patnáctiletého působení v reklamě a komunikaci Jankovič pracoval na kampaních, které byly oceněny nejen v Česku, ale i na mezinárodních soutěžích. Vedl projekty pro klienty jako Kofola, Gambrinus, Pilsner Urquell a Ikea. Je podepsána i pod kampaní „I Love Důchod“, která letos získala Grand Prix v soutěži Impact Awards. 

„Po několika letech v jiných agenturách mě to přitáhlo zpět. Proč? Za ta léta jsme očividně v Triadu udělali něco hodně dobře. I když se lidi obměnili, kreativní kultura zůstala. V Triadu bereme každý brief jako příležitost udělat něco opravdu dobře – něco, co opravdu může a ve finále i přinese tu změnu, kterou klient potřebuje. Změnu máme v DNA, pohání naši kreativitu a ve výsledku je to to, o co naší prací neustále usilujeme,“ dodává Jankovič s tím, že jeho misí je pomáhat klientům se změnami, ať už půjde o expanzi, či změnu positioningu nebo strategie. 

-stk-