Ecomail pořádá v pondělí školení o e-mail marketingu

pátek, 13. září 2024, 07:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Ecomail pořádá v pondělí 16. září 2024 v Holiday Inn Prague v Praze na Pankráci školení o e-mail marketingu. Nabízí varianty školení základů i pro pokročilejší e-shopaře.

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Společnost Ecomail pořádá v pondělí 16. září 2024 v Holiday Inn Prague v Praze na Pankráci školení o e-mail marketingu. Školení je rozděleno do dvou variant.

Základní školení s názvem Jak na e-mail marketing s Ecomailem je určeno pro jednotlivce, agentury nebo marketingové specialisty, kteří se chtějí naučit, jak pracovat s aplikací Ecomail a dozvědět se základní strategie a tipy pro e-mail marketing. Na reálných příkladech z praxe se účastníci naučí, jak zlepšit výsledky e-mailingu prostřednictvím funkční strategie.

Pro pokročilé e-shopaře je určeno školení E-mail marketing pro e-shopy, na kterém se zájemci naučí vytvořit a implementovat  strategii pro zvýšení počtu nových zákazníků i opakovaných nákupů.

Školením provedou: Monika Peštová, specialistka na e-mailing v Ecomailu, se zaměřením na tvorbu šablon, nastavení automatizací a správu kampaní. Dále Patrik Votoček, expert na online marketing se specializací na e-mailing, který se věnuje správnému nastavení nástroje Ecomail a tvorbě efektivních automatizací, a advokát z Legitas Václav Stískala, který má zkušenosti v oblasti e-commerce práva, včetně práva souvisejícího s e-mailingem.

Školení se uskuteční 16. září 2024 od 8:30 do 16:30 hodin. Registrace jsou možné zde.

-mav-