Espresso a další, Sabrina Carpenter o Vánocích na Netlfixu

pátek, 4. října 2024, 12:00 Aktuality, TV MediaGuru

Koncem roku nabídne streamovací služba Netflix vánoční speciál jedné z aktuálně nejoblíbenějších popových zpěvaček Sabriny Carpenter. Posluchači znají z rádií zejména její hit Espresso.

Zpěvačka a herečka Sabrina Carpenter. Zdroj: oficiální foto

Zpěvačka a herečka Sabrina Carpenter. Zdroj: oficiální foto

Netflix potvrdil v uplynulých dnech uvedení vánoční hudební show „A Nonsense Christmas“ se zpěvačkou a herečkou Sabrinou Carpenter. Speciál, který bude mít premiéru 6. prosince, nabídne vystoupení Carpenter a jejích hostů, včetně skladeb z jejího vánočního EP a dalších ikonických vánočních hitů. Představení bude doplněno zábavnými vystoupeními, duety a mnoha dalšími překvapeními. Předplatitelé už si v tuto chvíli mohou položku přidat do kategorie „Můj seznam“.

Sabrina Carpenter, která je také výkonnou producentkou, uvedla, že Vánoce jsou pro ni velmi důležité, a těší se, že spojí svou lásku k hudbě a komedii v jedinečném pojetí vánočního speciálu. Carpenter je známá také posluchačům českých rozhlasových stanic, zejména díky jejímu hitu Espresso. Z éteru ale například zní i její další songy Please, Please, Please nebo aktuální Taste, kde se v jeho videoklipu objevuje vedle dalšího idolu mladé generace, herečky Jenny Ortegy (seriál Wednesday).

-lukpol-