Form Factory podpoří s Fokusem Praha duševní zdraví

neděle, 8. září 2024, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Form Factory zahajuje spolupráci s neziskovou organizací Fokus Praha. Zaměří se na podporu duševního zdraví.

Zdroj: Form Factory

Zdroj: Form Factory

Síť fitness klubů Form Factory začíná spolupracovat s neziskovou organizací Fokus Praha, která podporuje lidi se zkušeností s duševním onemocněním. Cílem této spolupráce je nabídnout klientům Fokusu možnost pravidelného pohybu a fitness aktivit, které přispívají ke zlepšení duševního zdraví a celkové kvality života.

„Ve Form Factory věříme, že fitness má moc měnit život – nejen po fyzické, ale i psychické stránce,“ uvádí Štefan Blahovec, CEO společnosti Form Factory.

„Mít možnost chodit do fitka znamená pro naše klienty nejen příležitost zlepšit svoji fyzickou kondici, ale i stát se členy úplně nové komunity, vystoupit ze své sociální bubliny, z limitovaného světa služeb pro lidi s duševním onemocněním, inspirovat se, potkat nové lidi a udělat další krok na cestě k zotavení,“ říká doktor Jan Pfeiffer, generální ředitel Fokusu Praha. 

V rámci pilotní fáze, která odstartuje letos na podzim, poskytne Form Factory klientům Fokusu Praha cvičení zdarma ve všech fitness klubech Form Factory. Tento program umožní klientům využívat fitness kluby k pravidelnému cvičení, přičemž po vyhodnocení první fáze je v plánu nabídnout dlouhodobější členství pro vybrané klienty, kteří projeví zájem o pokračování v programu.

Spolupráce s Fokusem Praha bude rozšířena o další iniciativy. Kromě poskytování přístupu do fitness klubů bude organizaci darováno sportovní vybavení. Současně budou realizovány workshopy zaměřené na zdravý životní styl, pohyb a stravu.

-stk-