Kina Premiere Cinemas mají novou vizuální identitu

středa, 11. září 2024, 17:40 Aktuality, Marketing MediaGuru

Premiere Cinemas představují novou vizuální identitu. Jejím autorem je agentura Konektor. 

Zdroj: Premiere Cinemas

Zdroj: Premiere Cinemas

Společnost Premiere Cinemas Czech uvádí svou novou vizuální identitu, jež vychází z motivu blockbusteru. Autorsky za ní stojí kreativní tým z Konektoru

„Premiere Cinemas vždycky přinášela na český trh nejnovější technologické trendy a spojovala je s mainstreamovou, popovou zábavou. Právě to si představujeme pod pojmem moderní multiplex. Rebranding, který vychází z nové strategie značky a má oživit její identitu, chce přesně toto podtrhnout: maximum zábavy,“ popisuje Jan Vrobel z Konektoru.

Nová tvář Premiere Cinemas je postavena na logu, které odkazuje k motivu obřího plátna a zdůrazňuje tak, že největší filmové události si divák „naplno užije jen v kinech". Barevně pak dominuje výrazná základní červená barva, doplněná širší paletou barev odkazující na pestrost filmových zážitků. 

„V příštím roce připravujeme otevření našeho čtvrtého multiplexu v karlovarském obchodním centru Varyáda, který plně využije naši novu vizuální identitu. Naším záměrem bylo vytvořit takovou vizuální identitu, která zvýší viditelnost značky a využije hlavní atributy návštěvy kina s důrazem na mladou cílovou skupinu,“ dodává Petra Horáčková z Premiere Cinemas. 

Zdroj: Premiere Cinemas

Zdroj: Premiere Cinemas

Další kina v Praze, Olomouci i Teplicích projdou rebrandingem postupně v příštích měsících, k vidění budou i na plakátech a sociálních sítích. 

-stk-