Knihobot navazuje spolupráci se second-handem 1981

čtvrtek, 12. září 2024, 07:00 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Nově bude možné poslat do prodeje knihy do Knihobotu i přes módní second-hand 1981.

Zdroj: Knihobot

Zdroj: Knihobot

Knižní second-hand Knihobot rozšiřuje možnosti, jak mu mohou lidé poslat knihy do prodeje. K partnerství se sítí Levné knihy přibývá pražský módní second-hand 1981.

Kdykoliv během otevírací doby tohoto nuselského second-handu mohou nyní čtenáři, kteří chtějí nabídnout dál své knihy prostřednictvím Knihobotu, donést své knihy. Knihy není nutné nijak balit, stačí je předat prodavači a sdělit mu e-mailovou adresu, na kterou pak Knihobot dotyčného zkontaktuje. Knihy by měly být v dobrém stavu a ideálně v počtu do dvaceti kusů.

„Ačkoliv se v Knihobotu nyní snažíme rozšiřovat naše služby v zahraničí, na české zákazníky nezapomínáme. Neustále pracujeme na tom, jak jim vracení knih zpříjemnit a ulehčit. Jsme tedy velmi rádi, že v 1981 jsme našli skvělého partnera, který vyznává stejné hodnoty a který nám pomůže v naší misi,“ komentuje spolupráci Barbora Votavová, brand manažerka Knihobotu.

„Dávat věcem druhý život je jeden z hlavních kroků, jak může každý z nás přispět k udržitelnosti. My se o to snažíme v oblasti módy, Knihobot v oblasti knih. Máme tedy společný cíl, za kterým teď můžeme jít společně. Věříme, že čtenáře zaujme i naše nabídka a kromě knih dají druhou šanci i oblečení,“ říká Barbora Vilišová za 1981.

Pokud se společný projekt osvědčí, má v následujících měsících Knihobot v plánu spolupráci prohloubit.

Knihobot rozšiřuje spolupráci s Levnými knihami

středa 14. září 2022

-stk-