Komerční ředitel Vladimír Pořízek odejde ze skupiny Prima

čtvrtek, 5. září 2024, 17:00 TV, Lidé MediaGuru

Televizní skupina Prima a její zastupitelství Media Club začalo hledat nového komerčního ředitele. Nahradí odcházejícího Vladimíra Pořízka.

Vladimír Pořízek, zdroj: FTV Prima

Vladimír Pořízek, zdroj: FTV Prima

Stávající komerční ředitel televizní skupiny Prima Vladimír Pořízek odejde podle několika důvěryhodných zdrojů MediaGuru.cz ze své pozice. Skončit by měl na konci prvního čtvrtletí 2025. Prima proto už začala přes headhunterské agentury hledat jeho nástupce. Vybírat má z interních i externích zdrojů. Televizní skupina zatím informaci oficiálně nekomentovala.

Nový komerční ředitel bude stejně jako Vladimír Pořízek zodpovědný za tři obchodní divize Media Clubutelevizi, rádio a online a bude se věnovat strategickému rozvoji skupiny Prima.

Přestože Pořízek svůj post opustí, podle našich informací se další spolupráci žádná ze stran nebrání. Nebude ale probíhat v rámci pracovního poměru, spíš přes ad hoc konzultace.

Stávající obchodní ředitelé jednotlivých divizi se nemění, a tudíž se nic nemění ani pro stávající partnery či klienty skupiny Prima.

Nadále pokračují jednání o obchodních závazcích pro následující rok. Jednání nadále povede Vladimír Pořízek. Jak uvedl v rozhovoru pro náš web, Prima plánuje v příštím roce zdražit TV reklamu až o 20 %. Zdražení lze očekávat i v dalších mediatypech, které Media Club pokrývá, tj. rádio a online.

Bližší podrobnosti o nové obchodní politice představí skupina Prima a její obchodní zastupitelství Media Club v polovině října.

-mav-

Prima očekává, že v příštím roce zdraží reklamu až o 20 %

pondělí 2. září 2024